«Μην βάζουμε ταμπέλες»

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Παναιγιάλειος - Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Γιώργος Μπουντόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Παναιγιάλειος - Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος δήλωσε μετά το ματς πως η Σπάρτη έκανε αυτό που έπρεπε και αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του φαβορί για άνοδο.

Ο μέσος της Σπάρτης, Γιώργος Μπουντόπουλος, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιγιάλειο και μετά το τέλος της μίλησε στην κάμερα του OTEsports.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο και πιέσαμε από την αρχή της αναμέτρησης αφού γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό μας βγήκε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ο θεσμός του Κυπέλλου για τις ομάδες της Football League είναι πάντα σε δεύτερο επίπεδο, εσείς άλλωστε είστε από τα φαβορί για την άνοδο και σας ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα;

«Δεν νομίζω πως πρέπει να βάζουμε ταμπέλες, αλλά και πως είμαστε φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα θα πρέπει να βρει τους ρυθμούς της μέσα στην χρονιά και φυσικά είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα που η πορεία μας θα δείξει την δυναμική μας. Σίγουρα πάντως κανείς δεν μπορεί να μας χαρακτηρίσει φαβορί και να προσθέσει βάρος στην προσπάθεια μας» 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep