«Δεν ξέρω αν απόψε κοιμηθεί ήσυχος»

Αιχμές του Γιάννη Τάτση για την απώλεια της νίκης για τον Πλατανιά απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Δίχως να τον κατονομάζει, ο Γιάννης Τάτσης εξέφρασε παράπονα για τον διαιτητή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός του Πλατανιά υποστήριξε ότι «ένας άνθρωπος που δεν ξέρω αν απόψε κοιμηθεί ήσυχος, είναι ο λόγος που δεν φτάσαμε στη νίκη». Υπενθυμίζεται ότι ρέφερι του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης (Μακεδονίας).

Αρχικά είπε: «Eτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, φτάσαμε ένα βήμα από τη νίκη, κάτι που δεν έγινε, πήραμε ισοπαλία. Προσπαθώ να συγκρατήσω τα λόγια μου, να είμαι προσεκτικός, να μην πω τίποτα και δεν θα πω τίποτα. Ο λόγος που δεν φτάσαμε στη νίκη ήταν αφενός οι χαμένες ευκαιρίες, αλλά και ένας άνθρωπος που δεν ξέρω αν απόψε κοιμηθεί ήσυχος. Καθαρά αγωνιστικά, έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου μετά το 1-0 της Δόξας. Είχαμε κατοχή και φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος δώσαμε εντολή να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να έχουμε τελικές. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που δεν μας άφησαν να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να μειώσω τους παίκτες της Δόξας και την ιστορική της ομάδα. Αυτή είναι όμως η αλήθεια».

Για το τι άλλαξε στο β' ημίχρονο και είχε καλύτερη απόδοση η ομάδα του:
«Ήταν ψυχολογικό το θέμα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι φοβηθήκαμε τη Δόξα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα, ίσα ίσα που την εκτιμώ, όπως και τον κ. Βεργέτη».

Για ποιον «άνθρωπο» μιλάει και ποιο θα ήταν γι' αυτό το δίκαιο αποτέλεσμα:
«Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη».

- Για τα τελευταία αποτελέσματα του Πλατανιά:
«Γενικά έχουμε καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια και όσο περνούσε ο καιρός είχαμε καλή απόδοση. Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Θα μπορούσαμε να είχαμε σήμερα καλύτερη εικόνα σε διαστήματα, αλλά το θέμα ήταν ψυχολογικό».

- Για τον στόχο του Πλατανιά:
«Στόχος ήταν να χτιστεί η ομάδα, με δεδομένο ότι κάναμε συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας και να έχουμε αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep