«Αδικήθηκα στη Δόξα»

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Γιώργος Βασιλειάδης, άφησε αιχμές για τη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Ο Γιάννης Τάτσης έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργο Βασιλειάδη να παίξει για δεύτερη φορά φέτος. Μετά τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη, ήταν ξανά βασικός στα γκολπόστ του Πλατανιά, στο 2-2 με τη Δόξα. Μετά το ματς, ο 22χρονος πρώην κίπερ των «Μαυραετών» δήλωσε ότι αδικήθηκε στην ομάδα της Δράμας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος. Το είχα όνειρο να παίξω σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι με την εμφάνισή μου, δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης, αλλά τους έδωσα να καταλάβουν ότι πέρυσι με αδίκησαν με τη συμπεριφορά τους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, αλλά ξέραμε σε ποια έδρα είχαμε έρθει και ότι θα υποστούμε πίεση. Η Δόξα έκανε μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, μπήκαμε καλύτερα, η Δόξα έμεινε πίσω και γυρίσαμε το ματς. Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία. Έχουμε ομάδα που μπορεί να νικήσει και τον αντίπαλο και τους διαιτητές. Μόνο αυτό έχω να πω. Ευχαριστώ τον λαό της Δόξας, ήταν θερμός μαζί μου και δεν το περίμενα. Η Δόξα έχει ιστορία και είμαι χαρούμενος που έζησα μαζί της τα 100 χρόνια ιστορίας»,

Για τις διαμαρτυρίες του Πλατανιά στο δεύτερο γκολ της Δόξας:

«Ήταν πολλοί παίκτες μπροστά μου. Όλοι βλέπουμε, έχουμε μάτια».

Για την πικρία που βγάζει:

«Η Δόξα με είχε τρίτο τερματοφύλακα. Ο Πλατανιάς και ο κ. Τάτσης μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το βήμα. Πιστεύω στην εαυτό μου και θα δείτε στην πορεία».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep