Προτεραιότητα ο στράικερ

Που θα κινηθεί η Παναχαϊκή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. 

[googlead][/googlead]

Τα πλάνα τους για τον μεταγραφικό περίοδο του Ιανουαρίου κάνουν στην Παναχαϊκή. Οι «Αχαιοί» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, με προτεραιότητα πάντως στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Άλλωστε μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γκέσιου, οι λύσεις είναι περιορισμένες, ενώ ο Παναγιώτης Μωραϊτης έχει κουβαλήσει ουσιαστικά μόνος του (8 συμμετοχές, 4 γκολ) το βάρος της επιθετικής γραμμής των Πατρινών. Από κει και πέρα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός κεντρικού αμυντικού. 

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Παναχαϊκής συνεχίζει τις επαφές της με την Κτηματική υπηρεσία για την δημιουργία νέου αθλητικού κέντρο για την ομάδα. Μάλιστα όπως «αποκάλυψε» το μέλος της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», Πλάτωνας Μαρλαφέκας αναφερόμενος στο θέμα: «Όραμα μας είναι να φτιάξουμε το καλύτερο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα! Θα έχουμε επαφή με την Κτηματική Υπηρεσία, εκτός από τον χώρο πάνω από το Τόφαλος εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις και μάλιστα υπάρχει χώρος πάνω από 80 στρέμματα».

 

Last modified onΣάββατο, 23 Δεκέμβριος 2017 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep