Από κοινού για καλό σκοπό (photos)

Αντιπροσωπείες της Παναχαϊκή και του Προμηθέας Πατρών βρέθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων. 

[googlead][/googlead]

Τις δυνάμεις τους ένωσαν για μία ακόμα φορά η Παναχαϊκή και ο Προμηθέας Πατρών. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ και της Πατρινής ΚΑΕ την Παρασκευή (22/12) επισκέφτηκαν τα παιδιά του Καραμάνδειου νοσοκομείου. Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς Παναχαϊκής: 

«ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ

Παναχαϊκή και Προμηθέας Πάτρας, εναρμονιζόμενοι και στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έστειλαν για μια ακόμη φορά μήνυμα συνεργασίας και ενότητας, πραγματοποιώντας από κοινού επίσκεψη στο Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πάτρα παίζει».

Αντιπροσωπεία του Προμηθέα Πάτρας αποτελούμενη από τους Χρήστο Σαλούστρο, Σταύρο Τουτζιαράκη, Μοχάμεντ Φαγιέ, τον team manager της ομάδας, Κώστα Ρακιντζή, και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα, από κοινού με την ομάδα μας που εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές Γιάννη Σπανό, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, Νίκο Μασούρα, Βασίλη Σούλη, Θύμιο Αργυρόπουλο, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκη Κυριακόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Αποστολόπουλο, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, ενώ παράλληλα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Τις αντιπροσωπείες των 2 ομάδων υποδέχτηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Βασιλική Γεωργιοπούλου, ο Επιμελητής Α', Παιδοχειρουργός, κ. Βασίλειος Αλεξόπουλος και ο Προϊστάμενος Εξωτερικών Ιατρείων, κ. Νώντας Καραΐσκος που διευκόλυναν τους ανθρώπους των 2 ομάδων στην πρόσβασή τους στα δωμάτια και την επαφή με τα παιδιά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 17:52

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep