«Δύναμη για τη συνέχεια»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του παρά την ήττα του Εργοτέλη από τον Πανιώνιο (1-2) εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπράκης

Μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για την απόδοσή τους απέναντι στον Πανιώνιο παρά την ήττα με 2-1 στο Παγκρήτιο ο Σταύρος Λαμπράκης επεσήμανε πως αυτή η εμφάνιση δίνει δύναμη στην ομάδα του για τη συνέχεια, όντας εμφανώς ικανοποιημένος.

«Κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που ξεχωρίζει στη Super League. Παρόλα αυτά δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα στους αγώνες που έχουμε δώσει, αλλά η εικόνα που είχαμε σαν ομάδα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια» ανέφερε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια τόνισε: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία, κέρδισε όμως ο Πανιώνιος λόγω εμπειρίας και όχι επειδή ήταν καλύτερος. Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τώρα το μυαλό μας στην επόμενη αναμέτρηση που έχουμε και είναι η τελευταία πριν τις γιορτές, στην Κέρκυρα».

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Εύχομαι τα καλύτερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές και με την παρουσία που είχε στον Εργοτέλη, άφησε το στίγμα του στην ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών ο Ζαν Κούρτι δήλωσε: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε να κερδίσουμε. Στους αγώνες κυπέλλου δεν έχουμε άγχος, αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας σε κάποια παιχνίδια. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Τώρα έχουμε την Κέρκυρα που θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές».

Πηγή: sporfm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep