Στους «16» παρά την ήττα

Ο Εργοτέλης πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος παρά την ήττα (2-1) από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα είναι στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος παρά την ήττα (2-1) από τον Πανιώνιο, αφού οι βάσεις για την πρόκριση είχαν μπει από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ζάκυνθο και τη νίκη της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-2.

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο ήταν τυπική υπόθεση, αφού για να χάσει το εισιτήριο στην ισοβαθμία από την Ζάκυνθο έπρεπε η ομάδα του Ιονίου να σημειώσει τέσσερα γκολ σε βάρος του Παναιτωλικου.

Αυτό δεν συνέβη και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Λαμπράκη ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που πανηγύρισαν μετά από ήττα. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Καθάριο (38'), ο Ντος Σάντος ισοφάρισε με πέναλτι που δεν φάνηκε να ήταν στο 54ο λεπτό και ο Βιγιάλμπα (75') έγραψε το τελικό 2-1 υπέρ των «κυανέρυθρων».

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 54' Ντος Σάντος – 38' Καθάριος, 75' Βιγιάλμπα

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87' Α. Καμαρά), Κούτρης (82' Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61' Γενιτσαρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος (64' Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57' Μπακατσέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71' Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καλφάκης, Μαρνέζος (Χανίων) 

Media

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep