«Παρεμβολές διοίκησης»

Ο ομογενής ατζέντης μίλησε για τον αγώνα Αήττητος-ΠΑΟΚ και για το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας των Σπατών.

[googlead][/googlead]

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλισσιώβα, για το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας του Αήττητου Σπατών (είχε σκοπό να αναλάβει τις μετοχές της ΠΑΕ), αλλά και για τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, προχωρώντας σε καταγγελίες. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Απέσυρα το ενδιαφέρον μου στηρίζοντας ταυτόχρονα τον προπονητή που παραιτήθηκε, αφού τα όσα ζήσαμε δεν συνάδουν με το υγιές ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε. Παρεμβολές από μέρος της διοίκησης λίγο πριν αρχίσει το ματς, δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούν. Κατάρτιση αρχικής ενδεκάδας, ποιοι δηλαδή θα παίξουν, πώς θα παίξουν για οποιοδήποτε σκοπό, δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ στη Γερμανία.

Παράλληλα, οι αλλαγές επίσης λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστών στη διάρκεια του ματς (Μάγκας, Βούκοβιτς), που δεν έγιναν αντιληπτοί απ' τον κόσμο, νομίζω πως δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε. Να ξεκαθαρίσω πως στο ματς ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθαρά και ό,τι συνέβη, δεν αφορά επ ουδενί τον ΠΑΟΚ. Εν κατακλείδι θα πω, πως αν δεν υπάρχει καθαρό περιβάλλον και κανόνες, δεν είναι δυνατόν να επενδύσω στην Ελλάδα υπό αυτήν την κατάσταση. Πιστέψτε με, είμαι πολυ απογοητευμενος».

Media

Last modified onΣάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep