Το «ευχαριστώ» του Ρουσάκη

Ο 33χρονος χαφ, Τάσος Ρουσάκης, μπορεί και πλέον προπονείται ξανά.

[googlead][/googlead]

Ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας από τα γήπεδα, ο Τάσος Ρουσάκης είναι έτοιμος για την επιστροφή. Ο 33χρονος μέσος του Αήττητου Σπάτων, που υποχρεώθηκε να κάνει δύο χειρουργεία, είναι πλέον καλύτερα, έχει ξεπεράσει όλες τις ενοχλήσεις και μπορεί να προπονείται. Μάλιστα με δήλωσή του στο Fl News θέλησε να ευχαριστήσει αυτούς που τον βοήθησαν τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Επειτα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις και 7,5 δύσκολους μήνες, νιώθω χαρούμενος που μπορώ και προπονούμαι ξανά. Καταλυτικός σε αυτό υπήρξε ο Κώστας Ιντζόγλου, τον οποίο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως επίσης και ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Στεφανής. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σωματείο μας, τον ΠΣΑΠ, για την ουσιαστική στήριξή του όλο αυτό το διάστημα».

Ο Ρουσάκης αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2011 στην Ηλιούπολη, από το 2011 μέχρι το πρώτο μισό του 2015-2016 στην Καλλιθέα, ακολούθησε για ένα εξάμηνο ο Απόλλων Σμύρνης, το 2016-2017 ο Εργοτέλης, ενώ από το 2017 ανήκει στον Αήττητο Σπάτων.

Last modified onΣάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep