«Τώρα... χτίσιμο»

Στην επόμενη μέρα έστρεψε το βλέμμα ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Σπανός.

Μετά την ήττα (1-0) του Παναιγιαλείου στα Τρίκαλα ο τεχνικός των «μελανόλευκων», Δημήτρης Σπανός δήλωσε: «Να συγχαρώ τα Τρίκαλα για την θέση που πήραν, για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν στον δεύτερο γύρο και να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και στον κ. Αμανατίδη. Το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα, όπως και στον κ. Χρήστο που θεωρώ ότι είναι φίλος μου και νομίζω ότι είναι καλός άνθρωπος. Αυτό που έχει στο μυαλό του να ευοδοθεί με επιτυχία.

Είχαμε μια ομάδα απέναντί μας πολύ καλύτερη από εμάς, προσπαθήσαμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να βγούμε μια κόντρα επίθεση να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα τέρμα, ενώ δεν δημιουργήσαμε παρά προϋποθέσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θα μπορούσαμε στην αρχή να δεχθούμε κάποιο γκολ που έκαναν ευκαιρίες τα Τρίκαλα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για του χρόνου. Να χτιστεί ο Παναιγιάλειος όπως πρέπει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω, να μην μπαίνει σε διαδικασίες, ούτε να σκέφτεται τα κάτω στρώματα, αλλά να κοιτάει πιο ψηλά. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και καλή τύχη στα Τρίκαλα».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep