Με τις γνωστές απουσίες

Η 15μελής αποστολή του Παναιγιάλειου για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για την κυριακάτικη (11/06) αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Οι απουσίες για τον Δημήτρη Σπανό είναι γνωστές, καθώς δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο ματς της σεζόν δεν έχουν οι τιμωρημένοι Ρότας, Στίκας και Καζναφέρης, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν επίσης και ο ο τραυματίας Τρίγκας, αλλά και ο Αθανασίου που δίνει πανελλήνιες εξετάσεις.

Στην αποστολή, η οποία αναχώρησε λίγο μετά τις 13:00 του Σαββάτου (10/06) με προορισμό το Μουζάκι Καρδίτσας, προκειμένου να καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Τσάπαλος, Ρέλλας, Ντέμο,  Βουτσιώτης, Τσουρής, Μπρους, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζβιρόπουλος, Ταουσιάνης, Κρητικός, Σκαρτσίλας και Γκούφας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος για τους Νίκο Ρεκατσούνη και Παναγιώτη Οικονομόπουλο για τη βοήθειά τους στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου των γραφείων του συλλόγου. Σε αυτή ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Νικόλαο Ρεκατσούνη (Παναιγιάλειος τεντοτεχνία) και Παναγιώτη Οικονομόπουλο (εμπόριο ξυλείας) για τη συνδρομή τους ώστε να διαμορφωθεί μέρος τού εξωτερικού χώρου των γραφείων τού συλλόγου, επί της οδού Ανδρονοπούλου 4. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες, γνωστοί φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας», ανταποκρίθηκαν εξ αρχής στο αίτημά μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε τα γραφεία μας να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικά. Και πάλι σας ευχαριστούμε».

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep