Ευχαριστήριο δείπνο στο Αίγιο

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ευχαρίστησε παίκτες και τεχνική ηγεσία, με δείπνο στα Σελιανίτικα

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, είχε η διοίκηση της ΠΑΕ, με το δείπνο που τους προσέφερε στο κατάστημα «ΣΥΝ ΕΝΑ» στα Σελιανίτικα, το βράδυ της Πέμπτης (08/06)

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κυριαζόπουλος και το μέλος του Δ.Σ, Παναγιώτης Γούσας. Στην ομιλία του, ο κ. Ρέλλας ζήτησε από την ομάδα να διατηρήσει την προσοχή και την σοβαρότητα της και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στα Τρίκαλα και στην συνέχεια, αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα, τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει τον λόγο στον αντιπρόεδρο, Νίκος Κυριαζόπουλο, λέγοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια αγάπη για τον Παναιγιάλειο και πως χάρη στην προσφορά του, η ομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικές οι ευχαριστίες του κ. Ρέλλα προς τον κ. Κυριαζόπουλο, τόσο για όσα έχει κάνει για τον Σύλλογο, όσο και για τα όσα σχεδιάζουν να κάνουν μαζί, από εδώ και πέρα. 

Ο αντιπρόεδρος του Παναιγιάλειου, από την πλευρά του, αφού πρώτα και αυτός έδωσε τα συγχαρητήρια του σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, υποσχέθηκε πως… τα καλύτερα έρχονται.

Η όμορφη αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με τους διοικούντες να συζητούν με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό και το τεχνικό επιτελείο, τόσο για τα όσα έγιναν την φετινή σεζόν, όσο και για τα όσα χρειάζεται να γίνουν, προκειμένου ο Παναιγιάλειος να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα, αρχής γενομένης από την νέα περίοδο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep