Συνέντευξη οι βετεράνοι

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Παναιγιαλείου θα δώσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή το φιλικό με τη Μπαρτσελόνα.

Τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσουν οι αντίστοιχοι του Παναιγιαλείου την 1η Ιουλίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια της Μαύρης Θύελλας. Η συνέντευξη Τύπου, όπως ανακοινώθηκε, θα δοθεί την Παρασκευή (09/06) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Παναιγιαλείου Γ.Σ. προσκαλεί τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 12.15 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης" (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), με αφορμή τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου μεταξύ των βετεράνων του Παναιγιαλείου και της Μπαρτσελόνα.

Ο αγώνας, που θα γίνει με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής τής "Μαύρης Θύελλας", θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού". Στη συνέντευξη θα είναι παρόντες μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου Βετεράνων, εκπρόσωποι του Δήμου Αιγιαλείας και του ΝΠΔΔ "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία", του "Χαμόγελου του Παιδιού" και των φορέων και συλλόγων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Παρακαλείστε για την κάλυψη

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου
Χρήστος Ρόρος
Τηλ. 6974-555920».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep