Δοκιμές από Θύελλα

Η Θύελλα Αιγίου αναφέρθηκε στη δοκιμή δύο ποδοσφαιριστών της στον Παναιγιάλειο και δήλωσε περήφανη για τον Βασίλη Αθανασίου.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την περιοχή πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Σπανού στον Παναιγιάλειο. Δύο εξ αυτών, όπως έκανε γνωστό η Θύελλα Αιγίου, είναι οι Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Παύλος Λιάτος. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος πέρασε από το τεστ του Παναιγιαλείου και αφού προπονήθηκε μαζί με την ανδρική ομάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κέρδισε τους ανθρώπους της μελανόλευκης ομάδας. Ένα ταλαντούχο παιδί από τα πολλά που διαθέτει η ομάδα μας, θα ήταν μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα της Θύελλας Αιγίου να αγωνιστεί και αυτός με την ιστορική φανέλα της Μαύρης Θύελλας αυτή τη φορά.

Ένας ακόμα μικρός ο 16χρονος Παύλος Λιάτος περνά από το μικροσκόπιο του προπονητή Δ.Σπανού ώστε να μπορέσει να τον πείσει ότι μπορεί και αξίζει να φορέσει την φανέλα του Παναιγιάλειου. Ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, με οξυδέρκεια στο σκοράρισμα αφού όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί με την Α ομάδα της Θύελλας Αιγίου τα πήγε εξαιρετικά έχει σημειώσει 1 γκολ στο κύπελλο όπου και ντεμπουτάρισε και στον τελευταίο εντός έδρας σκόραρε δις απέναντι στην Δόξα παραλίας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντεμπούτο του Βασίλη Αθανασίου για τον οποίο σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Σημαδιακή ήταν η Κυριακή 4/6/2017 για τον Βασίλη Αθανασίου και θα τη θυμάται για μία ολόκληρη ζωή, μιας και ο 17χρονος τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που ένα δικό μας παιδί φόρεσε την μελανόλευκη, είναι χαρά μας να βλέπουμε τους κόπους των παιδιών μας να παίρνουν σάρκα και οστά, μην νομίζετε ότι είναι εύκολο πράγμα να κάνεις πρωταθλητισμό, θέλει πολύ κόπο και θυσίες και ο Βασίλης το απέδειξε αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Όλοι εμείς σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο και ταπεινότητα το δύσκολο έργο που έχεις επιλέξει και είναι σίγουρο ότι θα πας ακόμα πιο ψηλά, κάνοντας μας ακόμα πιο πολύ περήφανους τόσο εμάς, όσο και την οικογένεια σου, που σε στηρίζει στην κάθε σου προσπάθεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep