Ο Νεστορίδης τιμά τον Παναιγιάλειο

Ο θρυλικός «Νέστορας» της ΑΕΚ, μιλά για τον Παναιγιάλειο και τις μονομαχίες τους στην Α’ Εθνική

Ο Παναιγιάλειος γιορτάζει τα 90 του χρόνια και με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την παραγωγή ταινίας – documentary για την ιστορία του συλλόγου.

Ήδη, αντιπροσωπεία των βετεράνων του Παναιγιάλειου, βρέθηκε στο Ζάππειο και μίλησε με τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Ο θρυλικός «Νέστορας» της ΑΕΚ, μοιράστηκε με τους ανθρώπους του ΠΓΣ τις αναμνήσεις του από την εποχή που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Αιγίου στην Α’ Εθνική κατηγορία. Φυσικά, οι βετεράνοι του Παναιγιάλειου δεν θα μπορούσαν να μην τον ευχαριστήσουν.

«Μια από τις μεγαλύτερες τιμές για τα 90 χρόνια του Παναιγιαλείου, μας έκανε ο τεράστιος Κώστας Νεστορίδης, πού μας παραχώρησε συνέντευξη στο Ζάππειο για το τι έζησε ως αντίπαλος του Παναιγιαλείου στα χρόνια της Α΄ Εθνικής. Μεγάλε Νέστορα σε ευχαριστούμε πρώτα απ΄όλα για ότι έχεις δώσει στο Ποδόσφαιρο και μετά για τις στιγμές που καταγράψαμε από τις μάχες της Αγαπημένης σου ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειό μας», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα των βετεράνων του Παναιγιάλειου, προς τον Κώστα Νεστορίδη, μέσα από την σελίδα της ομάδας στο facebook.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep