Ελευσίνα όπως... πέρυσι (photos)

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Πανελευσινιακός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του από την 23η αγωνιστική και έπειτα.

Νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής δημιούργησε ο Πανελευσινιακός με τη νίκη του (1-0) απέναντι στα Τρίκαλα. Οι «σταχυοφόροι» κατέκτησαν μόλις το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό, αφού είχε προηγηθεί αυτό κόντρα σε μία άλλη θεσσαλική ομάδα, την Αναγέννηση Καρδίτσας. Διατηρήθηκαν σε απόσταση πέντε πόντων από τη ζώνη σωτηρίας και η συγκομιδή τους θυμίζει έντονα την περσινή σεζόν, οπότε πέτυχαν το... θαύμα.

Όπως φαίνεται και στην ειδική βαθμολογία του FL News, από το άνευ αγώνα τρίποντο με τον Πανθρακικό την 23η αγωνιστική έως και την 30ή στροφή η Ελευσίνα είναι 6η σε συγκομιδή βαθμών (16) με απολογισμό 5-1-2. Μέχρι και την 22η είχε συγκεντρώσει 11, όμως στα οκτώ ματς που ακολούθησαν μάζεψε 16!

elee16 17

Παρόμοια πορεία, πάντως, η ομάδα της δυτικής Αττικής είχε διαγράψει και πέρυσι. Μάλιστα, η αρχή είχε γίνει πάλι με τρίποντο στα χαρτιά, την ίδια αγωνιστική (23η) κόντρα στον Εργοτέλη. Και όπως φαίνεται στην ειδική βαθμολογία του FL News, και τότε από την 23η έως την 30ή αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» ήταν 6οι σε συγκομιδή βαθμών (11) με απολογισμό 3-2-3, ενώ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πήρε ακόμα 7.

el15 16

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ενόψει ΑΟ Χανιά η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τσούπρο, Ζέλιο και Σταματάκη. Κάρτες συμπλήρωσαν οι Κωνσταντινίδης, Μακρυωνίτης και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι πιθανότατα θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep