«Μαθημένοι στον… Γολγοθά»

Σίγουρος ότι η Ελευσίνα θα σωθεί εμφανίστηκε ο Χρήστος Παντιώρας.

Ο προπονητής των Σταχυοφόρων υποστήριξε ότι στο τέλος η ομάδα του θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και θα παραμείνει στην κατηγορία. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα είπε ο Χρήστος Παντιώρας, που προσελήφθη στον πάγκο:

«Αξίζουν χίλια μπράβο και συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές, έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο, ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ήταν ένα ματς τελικός, εάν δεν το παίρναμε ίσως να ήμασταν από τα φαβορί να πέσουμε κατηγορία. Κερδίσαμε τα Τρίκαλα, συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά να πάρουμε και τους υπόλοιπους αγώνες, όσους μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει κατηγορία. Είμαστε μαθημένοι σε αυτόν τον “Γολγοθά”  και πάλι συγχαρητήρια που έβγαλαν την καλύτερη ψυχή και καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Για το τι έγινε στο τέλος στη φυσούνα:

«Στη φυσούνα στο τέλος, όταν είχα μπει είδα έναν ποδοσφαιριστή των Τρικάλων, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος και  έμπαινε μέσα, γιατί κάποιοι παίκτες τον είχαν αγκαλιά. Δεν έγινε τίποτα. Μόνο ο κ. Κατσαντώνης έπεσε στα σκαλιά, γλίστρησε και πιθανό να έπαθε ένα διάστρεμμα. Δεν έγινε το παραμικρό, αγαπημένες έφυγαν οι ομάδες, δεν έχουν κάτι να χωρίσουν».

Για το πόσους βαθμούς χρειάζεται για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία:

«Μέχρι τον Ιανουάριο, σας είχα πει ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα, παρόλο που είναι νεανική. Έχω δει τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και έχω πει ότι η Ελευσίνα θα σωθεί, είμαστε μαθημένοι σε αυτόν τον Γολγοθά, όπως και πέρυσι. Εγώ είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα σωθεί, γιατί τα ματς που έχουμε μπορούμε να πάμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θα χρειαστούν για να σώσουμε την ομάδα».

Ο ποδοσφαιριστής της Ελευσίνας, Νίκος Αγγελούδης, δήλωσε:

«Ήταν ένας τελικός για εμάς και καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Παίζαμε με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι τα Τρίκαλα. Δεν υπήρχε αύριο για εμάς, ήταν κομβικό το παιχνίδι και ευτυχήσαμε να το κερδίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο μοτίβο και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep