Βόλο ο Ιωαννίδης

Ο πρώην μπακ του ΑΟ Χανιά, Βασίλης Ιωαννίδης έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στη Football League, αλλά δεν είχαν βρει ομάδα ήταν ο Βασίλης Ιωαννίδης. Ο 25χρονος μπακ, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε Αχαρναϊκό και ΑΟ Χανιά, συμφώνησε τελικά με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ' Εθνική. Η ανακοίνωση:

«Νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα με την απόκτηση του Βασίλη Ιωαννίδη. Ο 25χρονος μπακ έχει γράψει στο ενεργητικό του, τα τελευταία δύο χρόνια, 50 συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής χρονιάς ήταν παίκτης του Α.Ο Χανίων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, στον Άρη Βύρωνα, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (U21) και τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γ΄ Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες, δεν του επέτρεψαν τη μετάβασή του στο εξωτερικό. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή και με πολλές παραστάσεις από τη Football League, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και εύχεται να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».

Last modified onΤετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep