Ο Μαυρονάσιος σε ημερίδα-κλήρωση

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΧ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, στην ημερίδα ενημέρωσης για την ηλεκτρονική εποπτεία και στην κλήρωση του Κυπέλλου.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Σωτήρης Μαυρονάσιος. Αυτός ήταν που εκπροσώπησε την ομάδα την Τετάρτη (28/9) στην ημερίδα ενημέρωσης για την ηλεκτρονική εποπτεία, ενώ την Πέμπτη (29/9) θα παραστεί στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη β' βάση. Την επομένη θα επιστρέψει στη βάση του, στα Χανιά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία της ομάδας της Κρήτης συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση. Βάρη το πρωί στο γυμναστήριο, που βρίσκεται στο γήπεδο των Περιβολίων, και προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντώνη Δρακόπουλο, αφού στην απογευματινή προπόνηση, είδε τον Κώστα Αποστολόπουλο να κάνει χαλαρό τρέξιμο. Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κισσαμικό, φαίνεται ότι θα μπει νωρίτερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, ο Νίκος Κοζάκης, δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει πριν τις 15 Οκτωβρίου.

Last modified onΤετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep