Απουσία... διαμαρτυρίας

Ο Θανάσης Δημόπουλος δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την ΑΕΛ. Ο Θανάσης Δημόπουλος δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της Ελευσίνας δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Κανείς από το τεχνικό επιτελείο του Πανελευσινιακού δεν παραβρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η αιτία - αν και δεν ανακοινώθηκε στην αίθουσα - ήταν τα λάθη του διαιτητή και τα νεύρα που είχαν όλοι στην ομάδα της Ελευσίνας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Θανάσης Δημόπουλος άλλωστε είχε αποβληθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για τη μη υπόδειξη του πέναλτι μετά το μαρκάρισμα του Κομεσίδη στον Γιαννιτσάνη.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου βρέθηκε μόνο ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού, Κώστας Μανιάτης, ο οποίος μίλησε για το πέναλτι: «Δεν μας έχει δοθεί ένα πέναλτι που νομίζω ότι ήταν παρότι ήμουν αρκετά μακριά από τη φάση. Κάθε αναμέτρηση για εμάς είναι μάχη, αυτή με την ΑΕΛ τελείωσε και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».  

Last modified onΔευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep