«Κατάντια για το ποδόσφαιρο»

Ο Σπύρος Δημόπουλος μίλησε για τον βαθμό που αδικήθηκε ο Πανελευσινιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Σπύρος Δημόπουλος μίλησε για τον βαθμό που αδικήθηκε ο Πανελευσινιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Φρικτά παράπονα από τον Σπύρο Δημόπουλο που μίλησε στον OTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ και την ήττα με 2-0.

Για τα λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, Γιαννουλάκη, στάθηκε ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Σπύρος Δημόπουλος, ο οποίος μίλησε με βαριές εκφράσεις, αλλά δήλωσε πως η ομάδα του θα σωθεί. Αναλυτικά είπε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ιστορικές ομάδες. Αυτό που έγινε, όμως, είναι κατάντια. Υπήρξε ένα ανεκδιήγητος διαιτητής που έκανε τα πάντα για να χαλάσει το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπήρξαν δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Εμείς μπήκαμε στο γήπεδο για παίξουμε ποδόσφαιρο και ας χάσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Μπήκατε στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσετε τον αδερφό σας;

«Ήθελα να τον προφυλάξω τον Θανάση, ώστε να μην έχουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Αυτά που έγιναν σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, μίλησα με τον διαιτητή και του είπα “τι είναι αυτά που κάνεις; Θέλεις να ανέβεις και Super League;”.

Δεν γίνονται αυτά που σφύριξε σήμερα, μας έδωσε ανεξήγητες κίτρινες κάρτες και στην ΑΕΛ έδωσε μια με το ζόρι. Τι είναι αυτά; Μας έδινε τα κόρνερ μας άουτ, τα πλάγια ανάποδα. Από την πλευρά μου, πάντως, έπρεπε να τον προστατέψω και τον διαιτητή και για αυτό τον οδήγησα με ασφάλεια στα αποδυτήρια ώστε να μην έχει άλλο πρόβλημα η ομάδα».

Σήμερα έγινε ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της;

«Ο Πανελευσινιακός θα σωθεί, έχουμε καλό υλικό, καλό τεχνικό επιτελείο και ότι και να γίνει η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Θα κάνουμε και δύο μεταγραφές ακόμα».

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Αρβανίτης που ήταν στο γήπεδο θα αποκτηθεί;

«Θα μιλήσουμε μαζί του μετά το τέλος της αναμέτρησης για να δούμε αν θα υπογράψει μαζί μας».  

Last modified onΔευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep