Επαγγελματίας ο Ζαχαριάδης

Ο Αγροτικός Αστέρας προώθησε στην πρώτη ομάδα τον 18χρονο τερματοφύλακα, Φίλιππο Ζαχαριάδη.

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Ο λόγος για τον 18χρονο γκολκίπερ, Φίλιππο Ζαχαριάδη, ο οποίος ενίσχυε τους Νέους ερχόμενος από την ακαδημία της Φίτεσε. Η σχετική ανακοίνωση των «σταχυοφόρων» ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Φίλιππος Ζαχαριάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος (3/7/1997) τερματοφύλακας εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κ20 των «σταχυοφόρων», ερχόμενος από την Ολλανδία και την ακαδημία της Φίτεσε.

Πραγματοποιώνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και έχοντας σημαντική προσφορά στην πορεία της δεύτερης ομάδας των «σταχυοφόρων», η οποία είναι στην κορυφή του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ, κλήθηκε να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

«Αναλογιζόμενος την ιστορία του συλλόγου , το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα ο οργανισμός, αλλά και τη φιλοδοξία του για το μέλλον, αισθάνομαι πολύ περήφανος που είμαι από σήμερα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα. Αισθάνομαι, ταυτόχρονα, μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση να δούλεψω ακόμα πιο σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μου, του Γιάννη Θεοφάνους, ώστε να συνεχίσω να βελτιώνομαι και κάποια στιγμή να κερδίσω με την αξία μου μία ευκαιρία για να παίξω στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας στο agrotikosasterasfc.gr».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep