Πρώτο χωρίς Αμαραντίδη

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης θα λείψει για πρώτη φορά από ματς του Αγροτικού Αστέρα.

Σε ρυθμό Παναχαϊκής κινείται ο Αγροτικός Αστέρας και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα (2-0) από την Καλλιθέα. Ο τεχνικός, Γκόραν Στεφάνοβιτς, πάντως, καταστρώνει πλάνο χωρίς τον Δημήτρη Αμαραντίδη. Ο αριστερός μπακ των «σταχυοφόρων» έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής (23/01) και έτσι θα χάσει για πρώτη φορά ματς πρωταθλήματος.

Ο Αγροτικός για τη «σχολική βία»

Στην καμπάνια για την ενημέρωση ρψν μαθητών με σύνθημα «Όχι στη βία, ναι στη φιλία» μετέχει ο Αγροτικός Αστέρας και έτσι αντιπροσωπεία των «πράσινων» επισκέφτηκε το 6ο Δημοτικό σχολείο Μενεμένης με θέμα τη σχολική βία. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το πρόβλημα της βίας μεταξύ παιδιών στο σχολείο είναι από τα πιο επίκαιρα της εποχής μας και η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ήδη από την περσινή χρονιά έχει ξεκινήσει καμπάνια για την ενημέρωση των μαθητών με σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ».

Τρεις ποδοσφαιριστές μας, ο Γιάννης Καραμπάς, ο Γιάννης Ντόσης και ο Νίκος Σιαμπάνης, μαζί με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Π.Α.Ε., κ. Αχιλλέα Μανίκα, απάντησαν στην πρόσκληση του 6ου Δημοτικού Μενεμένης και επισκέφθηκαν τους νεαρούς μαθητές για να τους μιλήσουν και να τους συμβουλέψουν.

Σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, το φλέγον πρόβλημα συζητήθηκε με το μοναδικό τρόπο που μόνο τα μικρά παιδιά γνωρίζουν και τα μηνύματα που μεταφέρθηκαν είναι πολύτιμα. Ευχαριστούμε το 6ο Δημοτικό σχολείο Μενεμένης για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.
Ο Αγροτικός Αστέρας είναι η ιστορικότερη ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με κάθε τρόπο, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep