«Στη Β’ Εθνική και του χρόνου»

Αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής εμφανίζεται ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος

Παρά την ήττα του Πανελευσινιακού από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο με 2-0 ο Θανάσης Δημόπουλος τονίζει πως οι «σταχυοφόροι» θα είναι και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς τόνισε: «Αν έμπαινε το δοκάρι στην πρώτη φάση που είχαμε, θα ήταν υπέρ μας η ψυχολογία και θα είχε πρόβλημα ο αντίπαλος. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχε καλές φάσεις. Δεν ήταν αντιαθλητικό, γιατί το γήπεδο ήταν πολύ… βαρύ σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε πάρα πολύ καλοί, μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά ήμαστε άτυχοι. Ο Αγροτικός Αστέρας σε μια στημένη φάση  έβαλε το πρώτο γκολ. Αυτό βοήθησε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να ανέβει ψυχολογικά και άρχισε η δική μας αυτοπεποίθηση να χάνεται. Μετά μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα αλλά ήρθε γρήγορα το δεύτερο γκολ και από κει και πέρα προσπαθήσαμε αλλά δεν έγινε. Δεν χάνεται τίποτα όμως. Εμείς έχουμε στόχο να σωθεί η ομάδα και μέχρι το τέλος έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα είμαστε στη Β’ Εθνική και του χρόνου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευόσμου, της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαντίκος σημείωσε: «Γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε τις ιδιαιτερότητες της αντίπαλης ομάδας, την εμπειρία που διαθέτει και τον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι στενός σαν γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε καλά στημένοι τακτικά κι αν πετυχαίναμε το γκολ στο δοκάρι του Γιαννιτσάνη θα βλέπαμε ένα άλλο ματς. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Μετά κάναμε αλλαγές για να πιέσουμε και να βγούμε μπροστά, όπως είπε και ο κόουτς. Αλλά όταν στο 47’ δέχεσαι το γκολ σου… κόβονται τα πόδια. Αυτό όμως πρέπει να το αποβάλλουμε. Έχει πολλή ώρα το παιχνίδι, δεν τελειώνει στο 2-0. Κάτι μπορεί να γίνει. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευόσμου κι ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Τέλος, να πω ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας την αδικεί. Θα το δείτε στη συνέχεια με τις προσθήκες που θα γίνουν κι έχουν γίνει θα αλλάξουν πολλά πράγματα και κάθε παιχνίδι θα το πολεμάμε μέχρι το 90’ και δεν θα είμαστε σε κανένα ματς αδιάφοροι. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα σωθούμε κι ας μας έχουν όλοι ξεγραμμένους».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep