Κυρίαρχος ο Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας έριξε στο καναβάτσο τον Πανελευσινιακό στον Εύοσμο, επικρατώντας του 2-0.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Αγροτικός Αστέρας την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Ευόσμου ήταν κατά πολύ ανώτερη και επικράτησε δίκαια 2-0. Η ομάδα πάντως που απείλησε πρώτη ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Γιαννιτσάνη στο 7'. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και ήταν οι κυρίαρχοι. Στο 20' ο Καπίας με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Νταβίντοφ έγραψε το 1-0, ενώ στις αρχές του δεύτερου μέρους, ήταν η σειρά του Καθάριου με σουτ στην κίνηση να βρει δίχτυα στο 49' (2-0).

Νωρίτερα οι «πράσινοι» είχαν ισοφαρίσει στα δοκάρια, μια και στο 31' ο νεοαποκτηθείς Μρντάκοβιτς σημάδεψε το οριζόντιο. Για τους νικητές ντεμπούτο έκαναν και οι Μπάρμπας - Νταβίντοφ, που έδειξαν πολύ θετικά δείγματα γραφής. Αξιοσημείωτο ότι τελευταία φορά που είχε σκοράρει στην έδρα του ο Αγροτικός ήταν στις 16 Οκτωβρίου 2015, στο ματς με τη Ζάκυνθο.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης, Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (86' Θεοδωρίδης), Καθάριος (72' Σιαμπάνης), Μρντάκοβιτς (72' Τοπούζης), Μπάρμπας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μπαντίκος, Τσολακίδης, Κασνέτσης, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Δημόπουλος (56' Γκεμίσης), Παληγεώργος, Κακαράς, Ναούμ (46' Κορνελάτος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (65' Πούρνος).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 18:04

1 comment

  • Παπαϊωάννου Χρίστος
    Παπαϊωάννου Χρίστος Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 17:14 Comment Link

    Μεγάλη η συμβολή του διαιτητή στην ισοπαλία του Εργοτέλη στην καρδίτσα. Συγχαρητήρια!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep