«Δίκαιο να αφήσουμε το γκολ»

Πολλά συγχαρητήρια μοίρασε για την τήρηση του fair play στο ματς με την Ζάκυνθο ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Γιώργος Λυρώνης

Παράδειγμα και για άλλες ομάδες πρέπει να γίνει η απόφαση του ΑΟ Χανιά να επιτρέψει στη Ζάκυνθο να πετύχει το τρίτο της γκολ στο μεταξύ τους ματς (3-3) σύμφωνα με τον τεχνικό των Κρητικών, Γιώργο Λυρώνη.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης επεσήμανε αρχικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί η προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, ξεκίνησαν το ματς ιδανικά. Καταφέραμε να προηγηθούμε και να ελέγχουμε τη ροή του παιχνιδιού. Μετά το 20’-25’ μετά από μια στημένη φάση κατάφερε η Ζάκυνθος να μας ισοφαρίσει και χωρίς να καταλάβουμε μετά από 3 λεπτά βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1 χωρίς να υπάρχει πίεση, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρα παρ’ όλο που χάναμε με 2-1 κι έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, κάναμε αλλαγές, πιέζαμε τον αντίπαλο, έγινε και φάση εκεί προς το 60’ που πρέπει να τη δει όλος ο κόσμος. Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τη διοίκηση του ΑΟΧ γιατί τήρησαν το fair play που δεν το βλέπουμε εύκολα στα γήπεδα. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση και οι παίκτες, όλοι μαζί ήθελαν να αφήσουμε την Ζάκυνθο να πετύχει το γκολ γιατί αυτό ήταν το δίκαιο».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Από κει και μετά εμείς προσπαθούσαμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ο αντίπαλος έπαιζε αμυντικά και προσπαθούσε να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με αντεπιθέσεις. Ευτυχώς δεν έγινε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε 3-3 και μας αφήνει πικρή γεύση γιατί νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα κι έπρεπε να φύγουμε νικητές».

Κληθείς εκ νέου να σχολιάσει τη φάση του fair play δήλωσε: «Δείχνει ότι αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνει παράδειγμα και για άλλες ομάδες, αν γίνει κάτι τέτοιο να αφήνουν την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει γιατί αυτό νομίζω ότι είναι το σωστό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep