«Fair play, να αφήσουμε το γκολ»

Κοινή απόφαση στον ΑΟ Χανιά ήταν να.. επιτρέψει στην Ζάκυνθο να πετύχει το τρίτο της τέρμα σύμφωνα με τον Γιώργο Κατρανίτσα

Επισημαίνοντας πως ίσως ο Τσούτσης μπερδεύτηκε στη φάση που σκοράρει και κάνει το 2-2 στο ματς με την Ζάκυνθο (3-3), ο Γιώργος Κατρανίτσας τόνισε ότι άπαντες στις τάξεις του ΑΟ Χανιά συμφώνησαν να αφήσουν τους γηπεδούχους να πετύχουν το τρίτο γκολ σε ένδειξη fair play.

«Ο δικός μας παίκτης ίσως μπερδεύτηκε. Γυρίσαμε όλοι στον πάγκο και είπαμε να αφήσουμε να μπει γκολ. Αυτό ήταν το fair play και αφήσαμε να μπει το γκολ» επεσήμανε μιλώντας για την επίμαχη φάση στη συνέντευξη Τύπου ο 25χρονος μπακ του ΑΟΧ.

Επίσης, ανέφερε: «Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ματς. Ήταν ένα ματς με πολλά γκολ. Θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Χάρηκα που ήρθα σε ένα μέρος οικείο για μένα. Πέρασα 1,5 χρόνο εδώ κι έχω πολλούς φίλους».

Όσο για την Ζάκυνθο τόνισε: «Είναι δυνατή ομάδα στην έδρα της. Δύσκολα περνάνε οι αντίπαλοι από εδώ. Το ξέραμε και εμείς. Ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια της έδρας θα σωθεί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep