«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες»

Η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράτκο Ντόστανιτς

Ικανοποιημένος κυρίως από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε ο Ράτκο Ντόστανιτς στην φιλική νίκη της ΑΕΛ με 3-1 επί του Τυρνάβου. Ο τεχνικός των «βυσσινί» δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Τσιμπάμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε φιλικό για μένα είναι σαν προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο έμεινα ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν αρκετά γρήγορα. Θέλω να δω ακόμη περισσότερα στοιχεία και να δουλέψουμε πιο πολύ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, δουλεύουν πάρα πολύ τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θα προσηλωθούμε 100% στη δουλειά που κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο και θέλει δουλειά».

Για το πόσοι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν: «Με αυτούς τους παίκτες που έχω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ωστόσο αν χρειαστεί να βρούμε παίκτη που να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, καλό θα είναι να τον αποκτήσουμε».

Για το φιλικό με Λαμία και πόσα φιλικά θα γίνουν: «Δεν ξέρω τι έγινε με τη Λαμία. Να δούμε με το Κύπελλο τι θα γίνει. Έχω προγραμματίσει ακόμη 4 φιλικούς αγώνες και αυτό επίσης θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί: «Έχουμε ακόμη χρόνο για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν ως δανεικοί».

Για τον Τσιμπάμπα: «Έχει πάρα πολλή ποιότητα ο παίκτης και το βασικό είναι να παίζει για την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα αυτό και είναι θετικό που δείχνει ως τώρα τέτοια διάθεση για να βοηθήσει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep