Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νυστέρι για Μπουλούλη

Την πόρτα του χειρουργείου θα διαβεί ο 19χρονος ποδοσφαιριστής.

Δεν έφτανε στον Φωκικό η ήττα από τον ΑΟΧ και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ήρθε και ο τραυματισμός του Κώστα Μπουλούλη. Ο νεαρός συγκρούστηκε στο 17' με τον Πυθαρούλη, διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης. Ως εκ τούτου θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Τερζής αναλάμβανε την ευθύνη για το 2-1 και τον αποκλεισμό: «Δυστυχώς για μας ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να περάσαμε τον πρώτο γύρο του Κυπέλου. Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι αλλά πληρώσαμε κάποια λάθη που, για μένα, δεν πρέπει να γίνονται από ομάδα Β Εθνικής. Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε κάτι με τις αλλαγές και τις κινήσεις που κάναμε από το πάγκο και ήρθε η ήττα. Η αποχώρηση του κ. Βαζέχα με έφερε για τρίτη φορά, στην καριέρα μου στο Φωκικό, να κάτσω στον πάγκο σαν προπονητής και το μερίδιο ευθηνής για την ήττα βαραίνει έμενα για την επιλογή μου στην αρχική 11αδας. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στο νέο προπονητή να δουλέψει στα λάθη».

 

Για το αν είναι άδικη η πρόκριση του ΑΟΧ, είπε: «Όχι δεν είναι άδικη η πρόκριση του ΑΟΧ, αυτός έπαιξε σωστά και όπως έπρεπε. Εμείς κάναμε λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο ΑΟΧ και πήρε την πρόκριση».

Για την φάση του fair play είπε: «Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή, ώστε οι παίκτες μου να μην παίξουν το fair play. Ο κ. Σεροπιάν θεώρησε σωστό να απευθυνθεί προς τον πάγκο μας και αυτό ήταν άδικο. Ήταν λάθος τοποθέτηση του κ. Σεροπιάν προς εμάς».

Ο Τερζής αναφέρται στη φάση του 87', οπότε και ο Ταταράκης βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Φωκικού συνέχισαν να αγωνίζονται, δεν πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα και ο κόουτς του ΑΟΧ Μουράτ Σεροπιάν έγινε έξω φρενών. Γι' αυτό αποβλήθηκε κιόλας.

 

 

O σκόρερ του Φωκικού Βασίλης Ταμπάκης είπε: «Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όπως στη φάση με το δοκάρι, όμως, τα Χανιά κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ στην αντεπίθεση από δικά μας λάθη, που δεν πρέπει να γίνονται. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι στο 2ο ημίχρονο και χάσαμε την πρόκριση. Αυτό που γίνεται φέτος στη Β΄ εθνική είναι απάνθρωπο, οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε, σήμερα δεν μπορούσαμε να έχουμε καθαρό μυαλό».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep