Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα Φωκικού στα Χανιά

Ο ΑΟΧ επικράτησε 2-1 του Φωκικού και τον απέκλεισε από τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Η αλλαγή προπονητή δεν βγήκε σε καλό στον Φωκικό, ο οποίος γνώρισε την ήττα (2-1) στα Χανιά από τον ΑΟΧ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι του Μουράτ Σεροπιάν άνοιξαν το σκορ στο 11'. Η κάθετη πάσα του Δουμάνη βρήκε τον Γωνιωτάκη ο οποίος με μία περίτεχνη ενέργεια μέσα στην μικρή περιοχή του Φωκικού έφερε την μπάλα στο δεξί και εκτέλεσε τον Γεωργίου για το 1-0. Η ομάδα της Άμφισσας ισοφάρισε στο 23', όταν έπειτα από πάσα του Τετέ, ο Ταμπάκης πέρασε και τον Παπαδόπουλο και έφερε στα ίσια το παιχνίδι. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ωστόσο, οι Χανιώτες ξαναπήραν το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν έως το φινάλε. Ο Πάγκαλος συνεργάστηκε με τον Γωνιωτάκη, ο οποίος πρόλαβε τον Γεωργίου που είχε βγει εκτός εστίας, με προβολή έδωσε στον Δουμάνη που σε κενή εστία έκανε το 2-1. Προς το φινάλε του αγώνα ο Φωκικός πίεσε, ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα. Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων αναφορικά και με την κατάσταση της υγείας του Μπουλούλη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

 

ΑΟΧ: Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Μποτωνάκης, Ψυχουντάκης (73' Τσαρτσίδης), Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Ταταράκης (55' Παπαδάκης), Γωνιωτάκης (80' Κέρι), Δουμάνης, Πάγκαλος.

 

Φωκικός: Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Χαλούλος (78' Λουκίνας), Εσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (55' Αλμπέρτο), Μπουλούλης (19' Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Γκομές, Ταμπάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep