Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απόλλων και Κύπελλο

Η αντίδραση Βοσνιάδη, Διαμάντη, Καραδέμητρου από την κλήρωση του Απόλλωνα στο Κύπελλο απέναντι στην Κόρινθο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησαν ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης και οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Διαμάντης, Δημήτρης Καραδέμητρος σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου.

Ο Βοσνιάδης δήλωσε:

«Θα βρούμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, την Κόρινθο. Τα ματς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα καθώς οι ομάδες της Football League 2, τα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά. Με σοβαρότητα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι εμείς τον συγκεκριμένο αγώνα. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Μέχρι τότε, όσον αφορά το κύπελλο δεν κοιτάμε τα επόμενα ματς. Μόνο αυτό με την Κόρινθο και κανένα άλλο».

Δημήτρης Διαμάντης: «Καλή ομάδα, έμπειροι παίκτες»

diamantis

«Το κύπελλο είναι ο θεσμός που κρύβει πάντα εκπλήξεις. Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η Κόρινθος είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και δεν θα είναι εύκολος, για εμάς, ο αγώνας. Το θετικό είναι ότι αν προκριθούμε, θα περάσουμε μια φάση χωρίς αγώνα. Όμως πρέπει να πάμε βήμα, βήμα και να σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Κόρινθο και όχι τη συνέχεια».

Δημήτρης Καραδέμητος: «Γλιτώνουμε την ταλαιπωρία»

karade

«Ενα θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από σχετικά κοντινή περιοχή. Η ομάδα δεν θα ταλαιπωρηθεί με κάποιο μακρινό ταξίδι ενώ αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα περάσουμε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έχουμε εύκολο έργο απέναντι στην Κόρινθο. Απεναντίας, πρόκειται για μια καλά οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Η αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας (15/10, 16:30) με τον Ηρακλή Ψαχνών θα ανακοινωθεί την Κυριακή (14/10).

 

Last modified onΣάββατο, 13 Οκτώβριος 2012 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep