Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παλεύει και για τους τρεις ο Απόλλων

Ηρακλή Ψαχνών βλέπουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ελπίζουν οι Καραμαλίκης, Κατσίκης και Διαμάντης να είναι έτοιμοι.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης προσπαθούν να ξεχάσουν την ήττα από τον Εργοτέλη. Δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι δεν πήραν έστω τον βαθμό από το Παγκρήτιο αλλά παραδέχονται ότι «έαυτή είναι η Β' Εθνική. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες». Η προσοχή έχει στραφεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (15/10, 16.30) με τον Ηρακλή Ψαχνών, ματς για το οποίο γίνεται προσπάθεια ώστε οι Στάθης Καραμαλίκης, Δημήτρης Διαμάντης και Γιάννης Κατσίκης να είναι έτοιμοι και να δώσουν το παρών. Η προπόνηση της Παρασκευής (12/10) έγινε το πρωί στα Γλυκά Νερά.

 

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίο οι φίλοι της ομάδας θα εισέρχονται στο γήπεδο: «Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει: Η είσοδος για τους κατόχους μαθητικών, στρατιωτικών και φοιτητικών εισιτηρίων καθώς και για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 (1 και 2 ευρώ). Η είσοδος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και των υπολοίπων εισιτηρίων (10 ευρώ) θα γίνεται από την Θύρα Ε (κεντρική). Η είσοδος για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα γίνεται από την Θύρα 6 (10 ευρώ)» αναφέρεται.

 

Τέλος, το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Νίκος Καρούλιας, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για τον Απόλλωνα και για τη Football League.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης: “Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλύτερος από τον Εργοτέλη αλλά βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Έχουμε την πικρία ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει αυτό το παιχνίδι”.

Για τον Εργοτέλη: “Ο Εργοτέλης είναι μια σοβαρή ομάδα που μπορεί να μην φανερώσει κάτι εντυπωσιακό όμως με τον Γκόγκιτς στον πάγκο που πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο και προπονητή το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να κάνει την ζημιά στον αντίπαλο, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όμως, έδειξε ότι με μια φάση μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι και να γνωρίζετε ότι αυτές οι λεπτομέρειες βγάζουν πρωταθλήτρια μια ομάδα. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο”.

Για το πρωτάθλημα της Football League: “Πρόκειται για έναν μεγάλο μαραθώνιο και ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί και άλλες που δεν θα αντέξουν. Πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η σταθερότητα μιας ομάδας και θεωρώ ότι στην συνέχεια θα ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του πρωταθλήματος”.

Για τον Απόλλωνα Αθηνών: “Η σοβαρότητα και η επιμονή σε έναν σύλλογο δείχνουν και την πορεία του. Την ομάδα έχει αναλάβει ένας γνήσιος Απολλωνιστής, ο κύριος Βελλής που κάνει ότι μπορεί για να οργανώσει τον σύλλογο και να τον κάνει να έχει ανοδική πορεία. Θέλουμε να είμαστε οργανωμένοι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όπου μπορούμε”.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep