«Δεν τρώμε κουτόχορτο»

Καυστική ανακοίνωση από τους «Blue Boys» για τους λόγους παραίτησης του Σάκη Παπαβασιλείου.

Την απόφασή τους να απέχουν από τον κυριακάτικο (26/02) αγώνα με τον Παναιγιάλειο έκαναν γνωστή οι «Blue Boys». Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΧ με ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο (25/02) πήραν θέση μετά τις εξελίξεις όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τονίζοντας πως «δεν τρώνε κουτόχορτο» και πως οι λόγοι της παραίτησης του Σάκη Παπαβασιλείου δεν ήταν μόνο οικογενειακοί. Μάλιστα ανέφεραν πως δεν θα υπάρχει οργανωμένη κερκίδα στο ματς της 18ης αγωνιστικής γι’ αυτό το λόγο, ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση υποστηρίζουν πως δεν έχει να κάνει με την έλευση του Νίκου Παντελή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα ο προπονητής μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου υπέβαλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους. Εμείς ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτή η αιτία. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτή. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι οι κύριες αιτίες που ο κόουτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί και τα οποία δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε για ευνόητους λόγους. Αφήσαμε τόσο εύκολα να φύγει ένας προπονητής που πρόσφερε έργο, πάθος και ήθος. Γι’ αυτό το λόγο διαμαρτυρόμενοι οι "Blue Boys" στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο δεν θα κάνουμε οργανωμένη κερκίδα και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.

Η απόφασή μας αυτή δεν έχει να κάνει με το όνομα του καινούριου προπονητή ούτε φυσικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους στηρίζουμε. Δεν κάνουμε πόλεμο στην ομάδα. Διαμαρτυρόμαστε...».

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep