Στο γήπεδο ο Παντέλης

Ο Νίκος Παντέλης την Κυριακή (26/02) θα παρακολουθήσει το ματς ΑΟ Χανιά - Παναιγιάλειος.

Σε συμφωνία με τον Νίκο Παντέλη ήρθε ο ΑΟ Χανιά, όπως σας είχε ενημερώσει την Πέμπτη (23/02) το FL News. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, όμως οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι την Κυριακή (26/02) ο έμπειρος τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο, αλλά θα παρακολουθήσει από την εξέδρα την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Εξάλλου, την ίδια ημέρα θα αφιχθεί στην Κρήτη, οπότε το πιθανότερο είναι τους «κυανόλευκους» να παρατάξει o Θοδωρής Γκάτζιος.

Η παρουσίαση Παντέλη είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (24/02) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στην Αθήνα, όμως μετατέθηκε για την Τρίτη (28/02) στην Κρήτη λόγω ασθένειάς. Πάντως, δεν αποκλείεται το Σάββατο (25/02) ο ίδιος να καθοδηγήσει για τελευταία φορά την ομάδα του Φωστήρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Η ενημέρωση, ωστόσο, του ΑΟ Χανιά ανέφερε ότι ο Παντέλης θα βρίσκεται στον πάγκο την Κυριακή (26/02). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κ. Σωτήρη Μαυρονάσιου στην οποία κύριο θέμα της ήταν η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Παντέλη.

Για λόγους υγείας, ο κος Νίκος Παντέλης δεν κατέστει δυνατό να παρευρίσκεται σήμερα στα Χανιά και ως εκ τούτου η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη 28/2/2017 στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο νέος προπονητής της ομάδας θα καθίσει κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής 26/2/2017 στο ΜΑΛΕΜΕ με τον Παναιγιάλειο».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep