Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κοιτάζει» και Κύπρο ο Καντιμοίρης

Ο Γιώργος Καντιοίρης έχει πρόταση από την Ενωση Παραλιμνίου και αυτό είναι ένα εμπόδιο για την ανανάνεση του συμβολαίου του με την Βέροια. Ο Γιώργος Καντιοίρης έχει πρόταση από την Ενωση Παραλιμνίου και αυτό είναι ένα εμπόδιο για την ανανάνεση του συμβολαίου του με την Βέροια.

Ο Καντιμοίρης ανανέωσε και πάλι το ραντεβού του με την διοίκηση της Βέροιας διότι υπάρχει πρόταση από την Ενωση Παραλιμνίου.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Καντιμοίρη με την Βέροια αναμένεται να εξελιχθεί σε σήριαλ. Δεν έχει υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών μετά από τα δύο πρώτα ραντεβού που έκαναν διότι ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει κρούση από την Κύπρο και την Ενωση Παραλιμνίου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και να βρει πάλι ως συμπαίκτη τον Ιοαν Λαγκλέ.

Η πρόταση από την Κύπρο εξασφαλίζει καλύτερα οικονομικά δεδομένα στον Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος δέχεται πιέσεις για να υπογράψει και να κάνει το βήμα της μετακόμισης στο Παραλίμνι. Αναμένεται να υπάρξει νέα τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον 30χρονο τερματοφύλακα και τη διοίκηση της Βέροιας τις επόμενες ημέρες ώστε να τελειώσει το θέμα θετικά ή αρνητικά.

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούλιος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep