Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στοπ στη στασιμότητα

Η στασιμότητα που υπήρχε το τελευταίο διάστημα στη Βέροια σταματάει εδώ και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Την Τρίτη (19/6) ο προπονητής της Βέροιας Μάκης Χάβος θα μεταβεί στη Μακεδονική πόλη και θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση αναφορικά με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει και εκείνους τους οποίους δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Φυσικά και έχει στο μυαλό του μια λίστα από ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της «Βασίλισσας», κάτι που θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου, Γιώργου Αρβανιτίδη.

Τη Δευτέρα (18/6), στο μεταξύ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, βρέθηκε στο γήπεδο της Βέροιας, άκουσε από τους ανθρώπους της «κυανέρυθρης» ομάδας για τις ενέργειες και τα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε η ομάδα να αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν και να μην χρειαστεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες και πλέον αναμένονται εξελίξεις και στο ζήτημα αυτό.

 

Τέλος, η προετοιμασία θα ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, δηλαδή τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούνιος 2012 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep