Αναστάτωση στον ΑΟΤ

Τεταμένο το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα μετά τις κατηγορίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη προς τους παίκτες του.

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την τεχνική ηγεσία, όμως το γυαλί μεταξύ παικτών και προπονητή δείχνει να έχει ήδη ραγίσει.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών αντί να κάνει δηλώσεις μετά την ήττα (3-2) από τον Ιωνικό, κατηγορούσε φωνάζοντας τους ποδοσφαιριστές του για το αποτέλεσμα. Και τον άκουσαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, άρα τα όσα είπε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Μάλιστα, ούτε μπήκε στα αποδυτήρια, δεν ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα και ο ίδιος θα κληθεί να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. 

Τα όσα είπε ο Χαραλαμπίδης, όμως έχουν ήδη δημιουργήσει τεταμένο κλίμα στα αποδυτήρια και οι ισορροπίες έχουν χαθεί. Θα περίμενε, άλλωστε, κάποιος από έναν προπονητή να υψώσει ασπίδα στους παίκτες του και όχι να αποποιηθεί των ευθυνών του. Άμεσα, λοιπόν, θα φανεί αν ο Ηλίας Αϊβάζογλου έπραξε ορθά ή λάθος που δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση.

Last modified onΚυριακή, 14 Μάρτιος 2021 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep