Ξέσπασε ο Βέρτζος

Ο 37χρονος αμυντικός ξέσπασε στο facebook. Τέλος από τα Τρίκαλα οι Τεγούσης, Σανδραβέλης.

Ο Άγγελος Βέρτζος έπαιξε στα Τρίκαλα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές. Ο 37χρονος ξέσπασε στο facebook με αιχμές προς αυτούς που αμφισβητούν επειδή είναι σε προχωρημένη ηλικία.

Έγραψε: "Άλλη μια μεταγραφική περίοδος μέσα στο άγχος. Να αποδείξω σε ποιον και τι; Άλλη μια χρονιά κολλήματα με την ηλικία μου, κάθε χρόνο τα ίδια λες και τα πρωταθλήματά σας είναι 5 ταχυτήτων. Με κουράσατε, δεν έμαθα να παρακαλάω κανέναν τόσα χρόνια. Όσοι με γνωρίζουν ξέρω πώς λειτουργώ και πώς νιώθω".

Από εκεί και πέρα, παρελθόν για τα Τρίκαλα αποτελούν οι Δημήτρης Σανδραβέλης και Κώστας Τεγούσης.

Ο Τεγούσης ανέφερε: «Μια δεύτερη θητεία στην ομάδα των Τρικάλων γεμάτη επιτυχίες και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τους συμπαίχτες μου και το προπονητικό team για την προσπάθεια…Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να πετύχει τους στόχους της».

Ο Σανδραβέλης έγραψε στο facebook: «Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της γεμάτη πολλά συναισθήματα χαράς και νικης!!ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την υποστήριξη και την συμπαράσταση του!!εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της!!εις το επανιδείν ΑΟΤ!».

Last modified onΔευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep