Επιστροφή Ράντι

Ο Ίμπαν Ράντι επέστρεψε στην αποστολή των Τρικάλων μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο Ίμπαν Ράντι επέστρεψε στην αποστολή των Τρικάλων μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο Θωμάς Γράφας πήρε στην αποστολή για την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Ηρόδοτο και τον Ράντι. 

[googlead][/googlead]

Μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας και την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στις 11 Νοεμβρίου, ο Ίμπαν Ράντι επιστρέφει στην αποστολή των Τρικάλων για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (9/12, 15.00) με τον Ηρόδοτο. Ο 31 ετών μέσος είχε μπει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες και η σημασία της αναμέτρησης έκανε τον τεχνικό των Θεσσαλών, Θωμά Γράφα να τον πάρει μαζί του έστω και για να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο διάστημα της αναμέτρησης ως αλλαγή.

Παράλληλα, βέβαια, αυτή είναι και η τελευταία φορά που η ομάδα των Τρικάλων πήρε θετικό αποτέλεσμα, αφού στη συνέχεια γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες με τη μία να είναι σε εντός έδρας παιχνίδι. Οι εκτός έδρας ήττες από τον Εργοτέλη, την Σπάρτη, τον Πλατανιά και η εντός από τον Βόλο έφεραν ένα εκρηκτικό κλίμα στην ομάδα που άλλαξε όσα μπορούν να αλλάξουν. Μετά την φυγή του προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς, έφυγε ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Νεμπεγλέρας, ενώ πλέον άλλαξε και η διοίκηση με την συμφωνία παραχώρησης των μετοχών από τον Δημήτρη Μπαταγιάννη στον Ηλία Αϊβάζογλου.  

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Θωμάς Γράφας στην αποστολή για να αγωνιστούν σε αυτό το οριακό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο είναι οι: Γιδόπουλος, Ταΐρης, Θεολόγης, Γιουκαρής, Γκατσολάρι, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός, Κατσαντώνης, Κούλπας, Νιάρος, Πάνος, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ράντι.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Κέζος, Τσιμίκας, Σιαλμάς, Μακρίδης.

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep