Κούγιας για Ράντι

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Ίμπαν Ράντι στο παρελθόν προτάθηκε στην ΑΕΛ, αλλά ουδέποτε ο ίδιος κινήθηκε για την απόκτησή του.

Δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Αλέξης Κούγιας ενδιαφέρθηκε για τον Ίμπαν Ράντι διέψευσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ. Σε δήλωσή του τόνισε ότι γνωρίζει τον διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα μέσο, αλλά ο ίδιος ουδέποτε κινήθηκε για την απόκτησή του, παρότι ο εκπρόσωπός του τον πρότεινε στους «βυσσινί». Μάλιστα, επεσήμανε ότι στο φιλικό της Κυριακής (19/08) «με αντιπάλους 16χρονα και 17χρονα παιδιά έκανε όργια».

Όπως είπε ο Κούγιας:

«Κάποιο site στην Λάρισα άφησε υπονοούμενο ότι δήθεν ενδιαφέρθηκα για τον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων Ράντυ, ο οποίος χθες με αντιπάλους στο κέντρο του γηπέδου 16χρονα και 17χρονα παιδιά - τα οποία προς τιμήν του ο προπονητής μας χρησιμοποίησε - έκανε όργια.

Τον Ράντυ τον γνωρίζω ως ποδοσφαιριστή τουλάχιστον 10 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα (Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών, Σπάρτη, ΟΦΗ, αλλά και άλλες ομάδες) και ο μάνατζερ του, στενός μου φίλος, Στέλιος Βραδέλης κατ΄επανάληψη μου τον πρόσφερε, αλλά ουδέποτε, για λόγους που με αφορούν, προχώρησα στην απόκτησή του.

Αλίμονο για μένα εάν ενδιαφερόμουν τώρα στα 32 του και σε μία ομάδα σαν την ΑΕΛ. Όλα όσα γράφτηκαν είναι κωμικά».

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep