Χωρίς τρεις κόντρα στην Καλλονή

Εκτός αποστολής των Τρικάλων έμειναν οι Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα

 Έτοιμοι για ακόμα μία νίκη, την 13η συνεχόμενη, εμφανίζονται στα Τρίκαλα, που την Κυριακή (07/05, 17:00) υποδέχονται την εκ των ουραγών Καλλονή, για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.  Το κλίμα στο στρατόπεδο του ΑΟΤ είναι κάτι παραπάνω από καλό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ελπίζουν πως το 13 δεν θα αποδειχθεί γρουσούζικο.

Στα αγωνιστικά, η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (06/05) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Περικλή Αμανατίδη, με τον έμπειρο τεχνικό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της, να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας. Σε αυτήν, φυσικά, δεν βρίσκονται οι Ριζογιάννης και Μουμίν, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι, ο Μπαλμπόα, που νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί και οι Τοπίδης, Κατσαντώνης, Βουτσελάς. Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Ρομπέρ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μεσοβδόμαδα.

Αναλυτικά η αποστολή των Τρικάλων

Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Καρρίκι, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Παπαδόπουλος, Καμπλιώνης, Ρομπέρ, Στεφάνοβιτς. Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Μπαϊκαρά, Νταμάχου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Μάιος 2017 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep