«Απαντήσεις όταν πρέπει στο… ανθρωπάκι»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης πήρε θέση για τα λεγόμενα του Διονύση Παππά.

Η τοποθέτηση του Διονύση Παππά για τις λάθος επιλογές που έγιναν στον ΑΟ Τρίκαλα από το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Ψιμουλάκη.

Ο πρώην τεχνικός των Θεσσαλών, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα τον Σεπτέμβριο, πήρε θέση για τα λεγόμενα του νυν τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως το καλοκαίρι ο Χρήστος Γιαλιάς «εμπιστεύτηκε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο στις προσδοκίες του».

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «goaltrikala» ο Ψιμουλάκης τόνισε πως θα απαντήσει όταν πρέπει στο «συγκεκριμένο ανθρωπάκι», ο οποίος όπως είπε «σίγουρα δεν δικαιούται να αυτοαποκαλείται τεχνικός διευθυντής». Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ψιμουλάκης:

«Σεβόμενος την προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα με αρωγό τον κ. Αμανατίδη και τον κ. Κυπαρίσση που έχουν φέρει μια ηρεμία στον ΑΟ Τρίκαλα και θετικά αποτελέσματα, δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, μέχρι η ομάδα να ολοκληρώσει τον στόχο που κυνηγάει.

Τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο «ανθρωπάκι» θα τις δώσω όταν πρέπει. Ο κόσμος στα Τρίκαλα ξέρει από ποδόσφαιρο και ξέρει πολύ καλά να κρίνει και ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για να μιλάνε χρησιμοποιώντας το όνομα του άνθρωποι τυχάρπαστοι. Εξίσου θα συμπληρώσω ότι ο κ. Γιαλιάς ξέρει σε ποιον εμπιστεύθηκε τότε τις τύχες της ομάδας καθώς μαζί μου αν μη τι άλλο έκανε πρωταθλητισμό.

Μερίδιο από τις επιτυχίες της πορείας των τελευταίων 10 αγωνιστικών σίγουρα δεν δικαιούται ο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται τεχνικός διευθυντής. Να μάθει να σέβεται τουλάχιστον το έργο του κ. Αμανατίδη και να μην διεκδικεί δάφνες επιτυχίας».

πηγή: goaltrikala

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 15:05

1 comment

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 16:37 Comment Link

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Κ.ΨΙΜΟΥΛΑΚΗ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΣΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep