«Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο»

Ο ΑΟΤ αδίκησε τον εαυτό του στον πρώτο γύρο σύμφωνα με τον Περικλή Αμανατίδη.

Για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Περικλής Αμανατίδης μετά το 5-0 σε βάρος του Αχαρναϊκού. Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα είπε μετά το ματς: 

«Νομίζω ότι κάναμε ένα τέταρτο παιχνίδι στη σειρά καλό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έπαιξαν συνεχόμενα παιχνίδια με ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και έναν καιρό που δεν βοηθά αυτή τη στιγμή. Έδειξαν ένα πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο μιας ομάδας που έχω την αίσθηση ότι αδίκησε τον εαυτό της στον πρώτο γύρο.

Θεωρώντας ότι έπρεπε να γίνει αυτό και να ξαναχτίσουμε μία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, θα δούμε ένα νέο κύκλο αγώνων που είναι με μεγάλο κίνητρο για μας και αν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ομάδες που είναι πάνω από εμάς μέσα από το γήπεδο, παίζοντας και πετυχαίνοντας κάποιους στόχους που έχουμε βάλει. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά ήταν αδύνατο σ' αυτό το γήπεδο και ορθολογικά έτσι έπρεπε να παίξουμε. Η συνέχεια θα παίξει ρόλο, η συνέπεια, η πειθαρχία, η αγωνιστικότητα θα παίξει ρόλο. Όλα αυτά τα θέματα η ομάδα μας τα έχει ανοίξει ξανά και προσπαθεί να τα πετύχει».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΟΦΗ, Λαμία, Άρη:

«Είναι και οι τρεις πάνω από εμάς. Να ένα μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του ΑΟΤ. Ήρθε η ώρα των παικτών».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep