Επίσημα Ζαλαώρας

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων από τον ΑΟ Τρίκαλα. Προπόνηση υπό βροχή.

Το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης απέμενε για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα με τον Γιάννη Ζαλαώρα.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Εργοτέλη έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» μετά την αποχώρηση του Νίκου Γρηγοριάδη και την Παρασκευή (10/03) η ΠΑΕ επισημοποίσε την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα. Ο Γιάννης Ζαλαώρας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού. Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Λάρισα και Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό και Εργοτέλη. Την περσινή σεζόν ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος Κ19. Τον καλωσορίζουμε την ομάδα μας».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, με μεσημεριανή προπόνηση υπό βροχή στο γήπεδο του Φλαμουλίου συνέχισαν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (12/03) αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό, όπου ο ΑΟΤ θα κυνηγήσει την τέταρτη σερί νίκη του. Παρά τις δύσκολες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ωστόσο διάθεση και όρεξη.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep