«Θα χαρίσω την ομάδα σε έναν φίλο μου»

Επιμένει ο Χρήστος Γιαλιάς στην αποχώρησή του από τον ΑΟΤ.

Απογοητευμένος από την πορεία των Τρικάλων μοιάζει να είναι ο Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» επανέλαβε στην «Live Sport» την επιθυμία του να παραχωρήσει τις μετοχές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σκοπεύει να δώσει την ομάδα σε έναν φίλο του, ο οποίος έχει να προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ και διευκρινίζοντας πως εκείνος δεν θα είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

«Είναι αμετάκλητη η απόφασή μου να δώσω την ομάδα το καλοκαίρι. Θα την χαρίσω σε έναν φίλο μου, που έχει να βάλει 100 χιλιάρικα και δεν είναι ο Πλεξίδας. Ο ΑΟΤ θα επιβιώνει», ήταν τα λόγια του.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 10:33

1 comment

  • Ερωτόκριτος
    Ερωτόκριτος Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 15:16 Comment Link

    Αφού το δούμε πρώτα, τότε θα πιστέψουμε, γιατί μια παροιμία λέει πολύ σοφά "Μεγάλες μπουκιές να τρώς, μεγάλες κουβέντες να μη λές". Αυτού του τύπου δηλώσεις, πολλοί τις έχουν κάνει μέχρι σήμερα προφορικά, αλλά όταν έφθασε η ώρα, κάνανε την πάπια, γλύφοντας εκεί που είχανε φτύσει προηγουμένως. Γι αυτό θα δούμε εάν κι εσείς είσαστε εξαίρεση ή όχι, όταν δηλαδή θα φθάσει η ώρα τούτη. Γιατί το χαρίζω την ομάδα ???????σε φίλο μου, ίσως να κρύβει την ουσία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep