Αποχαιρέτησαν... τα Τρίκαλα

O AO Τρίκαλα είπε αντίο στο Κύπελλο Ελλάδος με ήττα 1-0 στην Τρίπολη. O AO Τρίκαλα είπε αντίο στο Κύπελλο Ελλάδος με ήττα 1-0 στην Τρίπολη.

Με ήττα 1-0 και στην Τρίπολη η ομάδα της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την παρουσία της στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τυπικό χαρακτήρα αποδείχθηκε πως είχε το δεύτερο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΑΟ Τρίκαλα μετά τη νίκη με 2-0 της ομάδας της Αρκαδίας στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Θεσσαλία. Όποια ελπίδα είχαν οι «κυανέρυθροι» για να διεκδικήσουν το θαύμα της πρόκρισης χάθηκε αρκετά νωρίς με το γκολ του Ιωαννίδη στο 22ο λεπτό που έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες.

Μετά το 1-0 άνοιξε το παιχνίδι, αλλά οι δύο ομάδες κάτω από την βροχή δεν κατάφεραν να βρουν πολλές τελικές προσπάθειες για να αυξηθεί το σκορ Πλέον τα Τρίκαλα που στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα της Super League επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με απόλυτο στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδό τους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Ιωαννίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Σελίν (71' Ευαγγέλου), Γκάιντουτσικ, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (64' Χαμντανί), Μάσα (46' Μπαστάνιος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Λεάντρο, Βέρτζος, Τζάκσον (79' Κουσκουνάς), Καμπλιώνης (46' Γκόλιας), Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης (46' Στεφάνοβιτς).

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep