«Με εξέπληξε αρνητικά»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το... στραπάτσο από τον Αγροτικό ο τεχνικός του ΑΟΤ, Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η ομάδα του οπισθοχώρησε αναίτια στο παιχνίδι με τον Αγροτικό. Μετά την ήττα (3-1) του ΑΟΤ, ο τεχνικός του είπε: «Ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα. Με εξέπληξε πολύ αρνητικά η ομάδα μου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα τον τελευταίο μήνα που βρίσκομαι στην ομάδα. Γενικά, εκτός από το πρώτο 10λεπτο που κάπως μπήκαμε καλά, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πολύ πιο ενεργητικός, είχε μεγαλύτερη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, να κερδίσει τις μονομαχίες. Βέβαια, είναι μία πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα.

Στο δεύτερο 45λεπτο κάπως μπήκαμε καλύτερα χωρίς να έχουμε πολλές ευκαιρίες, χωρίς να έχουμε το καθαρό μυαλό και μόλις δεχτήκαμε το δεύτερο και τρίτο γκολ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μας. Από πέρυσι υπάρχει μεγάλο θέμα με τα παιχνίδια εκτός έδρας. Γρήγορα πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία και να είμαστε το ίδιο δυνατοί και στην έδρα μας και εκτός.

Για το επίπεδό μας πολλοί παίκτες ήταν πολύ μακριά από αυτό που έχω συνηθίσει και έχω δει τελευταία, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να κρατήσουμε την ηρεμία μας. Έχουμε ένα παιχνίδι πολύ γρήγορα, την Κυριακή στην έδρα μας στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι για να το κερδίσουμε. Να μη σταθώ καθόλου στη φάση του 48', γιατί ήμουν μπροστά και είμαι βέβαιος ότι το γκολ ήταν κανονικό. Ήταν πολύ πίσω ο Κουσκουνάς. Δεν ξέρω αν θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Να μη σταθώ παραπάνω και να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο και στην ομάδα του, γιατί έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά».

Για τα κενά στην άμυνα:

«Πιο πολλά κενά είδαμε αφού ρισκάραμε, στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε τη συνοχή που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια».

Γιατί είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ:

«Οι παίκτες έχουν την ίδια αντίληψη σε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός. Να κυκλοφορούμε εμείς τη μπάλα, όπως κάναμε και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν ξέρω, πραγματικά. Ήταν η διάθεσή τους, η ενέργεια, ο φόβος και το άγχος της πρεμιέρας; Ούτε θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ούτε μπαίναμε δυνατά σε μονομαχίες... Σε καμία περίπτωση δεν ήταν τέτοια η οδηγία».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep