Θέλουν αναβολή

Στα Τρίκαλα χρειάζονται μέρες ακόμη για να είναι έτοιμοι σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας και φυσικά τους ευνοεί η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η αλλαγή προπονητή μέσα στην διάρκεια της προετοιμασίας, τα πολλά φιλικά που έχουν κουράσει τους ποδοσφαιριστές και η νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης κάνουν ευνοϊκή την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα ανάμεσα στους στόχους του νέου προπονητή είναι να υπάρξουν και άλλα φιλικά ώστε να δει και στο γήπεδο την βελτιωμένη εικόνα των προπονήσεων. 

Η δουλειά στην αποφόρτιση και την ψυχολογία είναι αυτά που θέλει να δουλέψει ο Γιώργος Γεωργιάδης και φυσικά χρειάζεται κάποιες εβδομάδες και φυσικά δεν έχουν πρόλημα αυτή η καυστέρηση να είναι παραπάνω από μια εβδομάδα και να πάει για τα μέσα Οκτωβρίου η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος. 

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Τέσσερις παίκτες δεν υπολογίζει αυτή τη χρονική στιγμή στα Τρίκαλα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο προπονητής του ΑΟΤ βλέπει τους Τζάκσον και Ίλιτς να παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ στην ίδια κατάσταση είναι και οι Δουκάκης και Βέρτζος. Ο Δουκάκης έχει κάνει ράμματα στα χείλη, ενώ ο Βέρτζος στο κεφάλι.

Ίλιτς και Τζάκσον θα χρειαστούν ακόμη περίπου δέκα μέρες για να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Δουκάκης με τον Τζάκσον περίπου 1 εβδομάδα.

 

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep