«Πήγαμε πολύ καλά»

Ο Θανάσης Μπάρδας τόνισε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό με ομάδα Super League.

Για την εμφάνιση του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στη Λαμία (2-1) μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Μπάρδας. Ο δηλωμένος ως προπονητής των «κυανέρυθρων» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο του ΑΟΤ και τόνισε ότι αν δεν υπάρξουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο, τότε οι Θεσσαλοί θα δώσουν ένα ακόμα τεστ απέναντι σε ομάδα της Super League.

Ο Μπάρδας δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν για την άνοδο στη Super League. Θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά. Παρά την πολύ ζέστη είχαμε επτά τελικές. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μπήκαμε στην περιοχή και το γκολ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Παρά τις αλλαγές που έκανε η ομάδα, συνέχισε σε καλό επίπεδο.

Θα δούμε τι θα γίνει με την κλήρωση του Κυπέλλου και αν δεν αγωνιστούμε 30 του μηνός θα κλείσουμε ένα φιλικό με κάποια ομάδα Super League».

Η εικόνα σας για τη Λαμία;
«Έπαιξε λίγο πίσω σήμερα, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι εμείς, η Λαμία, ο Άρης, ο ΟΦΗ και ο Απόλλων θα είναι οι πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 02:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep