Μπαίνουν όλοι σε... πρόγραμμα

Η προετοιμασία των Τρικάλων συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν την Τρίτη (16/8) μετά από διήμερο ρεπό. Η προετοιμασία των Τρικάλων συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν την Τρίτη (16/8) μετά από διήμερο ρεπό.

Στα Τρίκαλα μετά το διήμερο ρεπό επιστρέφουν στις προπονήσεις με σαφώς λιγότερα προβλήματα.

Μετά τη νίκη μέσα στην Λάρισα με 2-1 απέναντι στην ΑΕΛ, η ομάδα των Τρικάλων επιστρέφει στην δουλειά και την προετοιμασία της. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης (16/8) θα βρεθούν στο γήπεδο του Φλαμουρίου για την προπόνηση της ομάδας με το πρόγραμμα πλέον να μπαίνει στο δεύτερο στάδιο και το βάρος να πέφτει στον τομέα της τακτικής μαζί με την φυσική κατάσταση.

Ο Ίλιτς αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης, αν και χρειάζεται ακόμη μέρες για να φτάσει στα επίπεδα που τον θέλει το τεχνικό επιτελείο και έχει προσαρμοστεί πρόγραμμα που να ευνοεί την ομαλή μετάβαση του στην ένταση των προπονήσεων. Από την άλλη, ο Τόμκοβιτς συνεχίζει να κάνει απλά τρέξιμο και να προσπαθεί να πιάσει τους ρυθμούς που πρέπει για να περάσει στην ομαδική προπόνηση.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep